Klantenservice - Veel gestelde vragen

Voorraden

Alle producten die Latuin.eu op de site aanbiedt zijn uit voorraad leverbaar. Mocht een product toch niet op voorraad zijn dan nemen wij de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Account aanmaken

Het is mogelijk om zelf een account aan te maken op de website van Latuin.eu. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Retouren

Retouren worden slechts geaccepteerd na onze toestemming. Indien de retourgoederen ouder dan 1 maand na factuurdatum zijn, worden deze niet retour genomen. Creditering vindt plaats nadat de goederen in ons magazijn ontvangen zijn.

Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen 6,95 euro per bestelling. Plaatst u een bestelling boven de 30 euro, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. 

Levering van uw bestelling

Latuin.eu bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Als wij uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur ontvangen, wordt uw bestelling de volgende dag, uiterlijk twee werkdagen later al geleverd.

Klachten over leveringen of producten

Latuin.eu waarborgt een snelle en goede levering. Mocht er desondanks toch iets ontstaan waarover u niet geheel tevreden bent, laat het ons dan weten. U kunt ons via ons contactfomulier bereiken. Wij nemen uw klacht direct in behandeling.

Blijf op de hoogte van de laatste acties

Veilig online betalen via uw eigen bank

© Copyright 2016 100 - Concept, design & code by 100.nl